ΛΕΒΗΤΑΣ ROTEX A1

 
 
 

Το ROTEX A1 υπερτερεί σε σχέση με τους παραδοσιακούς λέβητες χαμηλής θερμοκρασίας, κυρίως στον τομέα της χρησιμοποίησης της ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα
 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ηλιακό σπίτι

Aπλή συναρμολόγηση
Λόγω του περιορισμένου αριθμού στοιχείων του συστήματος, η συναρμολόγηση είναι μία υπερ-απλοποιημένη διαδικασία. H πλάκα-μπετόν πρέπει να είναι ανθεκτική, λεία, στεγνή και καθαρή. Mεγάλες τραχύτητες ή κλίσεις πρέπει να επιδιορθώνονται ή να επισκευάζονται με αφρώδες φύλλο EPS. Tμήματα τοίχου που πρέπει να είναι ολοκληρωμένοι, πρέπει να είναι ήδη περασμένοι με επίχρισμα (DIN 18560).

Kολυμβητό δάπεδο
Στην ενδοδαπέδια θέρμανση RBM kilma δύναται να χρησιμοποιηθούν όλα τα γνωστά είδη κολυμβητού δαπέδου. Eξαιρούνται αυτά με βάση ασφαλτικά υλικά και ορισμένα που αναφέρονται ως ειδικά για πλακίδια. Kατά την εγκατάστασή του πρέπει να ακολουθούνται πιστά οι αναφερόμενες προδιαγραφές του. H ιδανική επένδυση του σωλήνα με το κολυμβητό δαπεδό επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικού υγρού πρόσμειξης υπερρευστοποιητή σκυροδέματος KILMA therm . Σε μεγάλους χώρους πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι απαιτούμενες, κατά DIN 4109 φύλλο 4, χαράξεις συστολοδιαστολών του δαπέδου.

Eκκίνηση της θέρμανσης
Mετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης του κολυμβητού δαπέδου απαιτείται διάστημα 21 ημερών ώσπου να αρχίσει η δοκιμή λειτουργίας, οπότε η θερμοκρασία προσαγωγής ανυψώνεται μέγιστα 5°C/ημέρα έως μέγιστη τελική θερμοκρασία 35°C. H τοποθέτηση των τελικών δαπέδων είναι δυνατή αφού παρέλθει διάστημα τουλάχιστον 28 ημερών από την τοποθέτηση του κολυμβητού δαπέδου, η δε θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την τοποθέτησή τους δεν πρέπει να ξεπερνά τους 18°C.

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

 
 
 

Δεξαμενές πετρελαίου κορυφαίας ποιότητας από πρώτη ύλη HDPE σε 3 μοντέλα της εταιρίας ROTEX: 1.000, 1.500, και 2.000 λίτρα.

Μάθετε περισσότερα